DaCar marknadsför rostskydd för lagring och
transport för industri samt rostskydd
och karosserireparationer för bileftermarknad.


Vi representerar DINITROL, som är ledande i världen när det gäller forskning&utveckling inom korrosionsskydd, limning och tätning och våra produkter finns i alla utvecklade industriländer.
Dinitrolsortimentet omfattar över 400 produkter för korrosionsskydd, transportskydd, lim- och tätningsmaterial, karosserireparationer  samt applikationsutrustningar.

DINITROL produkterna är stommen i sortimentet och vi representerar även andra företag i världen, som leder utvecklingen inom våra produktsegment, med ambitionen att vara heltäckande inom våra produktsegment:

    - Rostskydd
    - Lim- och tätning
    - Karosserireparationer
    - Plastreparationer
    - Ljuddämpning
    - Kap- och slipmaterial

Inom varje produktsegment finns ett komplett system av produkter, produktinformation, applikationsutrustning, utbildningsprogram samt knowhow.
Det tillsammans med vårt samlade kunnande inom områdena gör oss till en uppskattad partner för industrin och bileftermarknad.

DINITROL produkterna är ISO och QS certifierade enligt
ISO 9001, ISO 14001 samt enligt bilindustrins ISO/TS 16949 och uppfyller de svenska SIS normerna.

Mer än 60 års erfarenhet i industrins tjänst.

Dagens DINITROL®-produkter har utvecklats och integrerats i olika system för rostskydd, limning och tätning hos biltillverkare över hela världen.  På eftermarknaden finns nu DINITROL®-systemet etablerat med ett stationsnät för rostskydd av personbilar, lastbilar och bussar.

    En rad DINITROL®-produkter har utvecklats för industriellt rostskydd och limning för användning inom tillverkningsindustrin. Dagens krav på miljöanpassning och användarvänlighet tillgodoses genom lösningsmedelsfria och vattenbaserade produkter. Samtliga produkter tillverkas i ISO-certifierade fabriker.

    DINITROL® representeras nu av Hässleholmsföretaget DaCar AB som med en egen säljorganisation och ett utbyggt nät av återförsäljare förser den svenska marknaden med teknisk rådgivning och snabba leveranser över hela landet. Centrallager finns i Hässleholm.

Dinitrols framgångssaga – Medicin som skyddar mot rost.

Det började med att rostfria kirurgiska instrument började rosta och det är kanske inte det första man tänker på när man börjar snacka rostskydd.

>> Läs mer ...

Sök efter produkt

Logga inJag vill bli kund

>> Läs mer ... 
 
Webbplatspolicy, Copyright © DC-SVERIGE AB 2011. All rights reserved.  Produktion:Brynolf & Co/Lindelöf & Co. www.lindelof-co.se